Yritys

KaVo Kerrin tuotevalikoima koostuu hammashoidon johtavista tuotemerkeistä, joille on yhteistä korkea laatu, älykkäät innovaatiot ja asiakkaiden luottamus. KaVo Kerrin brändejä ovat mm. KaVo, Kerr, i-CAT, Gendex, NOMAD, DEXIS, INSTRUMENTARIUM DENTAL, SOREDEX, Orascoptic, Pelton & Crane, Marus, Gendex, Pentron, Ormco ja Implant Direct. Nämä tuotemerkit tuovat yhteen yli 500 vuotta kokemusta ja toimiviksi todettuja ratkaisuja.

KaVo Kerr kuuluu yhdysvaltalaiseen tiede- ja teknologiayhtiö Danaheriin. Danaher on listattu New Yorkin pörssissä (DHR), se on 150 suurimman yrityksen joukossa Fortune 500 –listalla, ja sen pörssikurssin kehitys viimeisen 20 vuoden aikana on ylittänyt S&P 500 – indeksin lähes 2 800%:lla.

KaVo Kerr Group Finland, joka tunnetaan myös nimellä Palodex Group, perustettiin alun perin vuonna 1964 teollisesti valmistamaan ja kaupallistamaan suomalaisen hammaslääkärin keksintöä hampaiston panoraamakuvantamisesta. Laitteen nimeksi tuli ORTHOPANTOMOGRAPH™, josta aikojen saatossa on tullut alalle synonyymi erinomaiselle kuvanlaadulle, luotettavuudelle ja käytettävyydelle. Yrityksemme historia ja perinteet velvoittavat meitä jatkossakin olemaan alamme johtavien yritysten joukossa.

Tänään KaVo Kerr Group Finland on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä ja hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. Lisäksi Suomeen on keskitetty KaVo Kerrin EMEA-alueen kuvantamisen teknisen tuen asiakaspalvelu. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa, jossa meillä on isot ja modernit toimitilat. Tuotekehitys ja tuotanto työskentelevät rinnakkain saman katon alla, mikä tuo meille ketteryyttä testata ja siirtää tuotekehitystä tuotantolinjoille. Ydinosaamistamme ovat mm. röntgenputkipäiden valmistus ja kuvanlaadun rekonstruktio. Olemme soveltaneet lean-toimintatapoja koko 2000-luvun, ja nykyisin olemme yksi leanin benchmark-yrityksistä Suomessa. Kaikkea toimintaamme ohjaa pyrkimys jatkuvaan parantamiseen, mikä yhdessä lean-toimintatapojen ja –prosessien sekä korkealuokkaisen kuvantamisosaamisen kanssa auttaa meitä tavoitteessamme kehittää ja valmistaa loppuasiakkaitamme entistäkin paremmin palvelevia kuvantamislaitteita ja –ratkaisuja.

LUE YRITYSTARINAMMe   TUTUSTU HISTORIAAMME

Liiketoiminta

Valmistamamme kuvantamislaitteet- ja ratkaisut edustavat huippuosaamista ja terveysteknologian terävintä kärkeä. Tuotekehityksemme ja tuotantomme kattaa koko hammaslääketieteellisen kuvantamisen kirjon. Panoraamalaitteiden ja kefalostaattien lisäksi tuotevalikoimassamme ovat myös digitaaliset intraoraalisensorit, kuvalevynlukijat, kolmiulotteista kuvaa tuottavat kartiokeilatietokonetomografialaitteet (KKTT) sekä ohjelmistotuotteet.

Tuotemerkkimme, KaVo™, GENDEX™, INSTRUMENTARIUM DENTAL™ ja SOREDEX™, ovat olleet ammattilaisten arvostamia jo vuosikymmenten ajan. Jokainen tuotemerkki tarjoaa korkealaatuisia ja luotettavia ratkaisuja hampaiston, leukaluiden ja kasvojen kuvantamiseen.

Loppuasiakkaamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia: hammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suu- ja leukakirurgeja, hammasradiologeja ja röntgenhoitajia. Jokaista yksityiskohtaa myöten huolellisesti suunnitellut laitteemme eivät ole kompromisseja, vaan ne täyttävät koko käyttäjäkunnan korkeat vaatimukset. Teemmekin jatkuvasti yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, jotta käyttäjäkokemukset ja palaute ohjaisivat tuotekehitystämme mahdollisimman tehokkaasti.

Toimintamme on erittäin kansainvälistä, sillä 99% liikevaihdostamme tulee Suomen ulkopuolelta. Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja kuvantamislaitteita on asennettu yli 100 maahan ja jokaiselle mantereelle. Liikevaihtomme on noin 130 MEUR ja työllistämme noin 400 henkilöä.

Yli 50 vuoden kokemus hammaskuvantamisesta, kova työ ja sitoutuneen henkilöstön panos ovat olleet oleellisia rakennuspalkkeja menestyksellemme globaaleilla korkean terveysteknologian markkinoilla. Jatkuvaan parantamiseen ja asiakastyytyväisyyteen perustuvat arvomme velvoittavat meitä kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät ja jopa ylittävät asiakkaiden odotukset. Pyrimme aina parantamaan tekemistämme, ja niin, että sillä on merkitystä muillekin kuin meille yrityksenä: asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja hammashoidon tasolle ympäri maailman. Kuten me sanomme Danaherissa: yhteinen päämäärämme on Helping Realize Life’s Potential.

LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ TOIMINTATAVASTAMME

Brändit

Brändimme KaVo™, GENDEX™, INSTRUMENTARIUM DENTAL™ ja SOREDEX™ tunnetaan alamme edelläkävijöinä, ja luotamme siihen, että voitamme jatkossakin asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla heille huippulaatuisia kuvantamisratkaisuja.

Lue lisää brändien kotisivuilta:

 

KaVo™
Dental Excellence

Siirry sivustolle www.kavo.com

 

GENDEX™
Always by your side

siirry sivustolle www.gendex.com

 

INSTRUMENTARIUM DENTAL™
Imaging solutions for professionals

siirry sivustolle www.instrumentariumdental.com


SOREDEX™
Digital imaging made easy™

siirry sivustolle www.soredex.com

 

 

Laatu ja ympäristö

KaVo Kerr Group Finland on kaikessa toiminnassaan sitoutunut varmistamaan asiakkaidensa tyytyväisyyden sekä tuotteisiinsa että palveluihinsa. Toimintamme perusedellytyksiä on, että noudatamme kaikkia laatuun, turvallisuuteen ja toiminnallisuuteen liittyviä lakeja ja säädöksiä kaikkialla, missä KaVo Kerr Group Finlandin tuotteita ja palveluja tarjotaan.

Laatujärjestelmämme täyttää ISO 9001, ISO 13485 ja ISO 13485 (CMDCAS) standardien sekä mm. Euroopan, USA:n, Kanadan, Japanin, Kiinan ja Brasilian lait ja vaatimukset. Tuotteitamme on hyväksytty ja rekisteröity globaalisti. Tuotteidemme testaus ja valvonta tehdään aina alan standardien mukaisesti. Toimintaamme valvovat ja auditoivat terveydenhuollon tuotetekniikan viranomaiset ja laitokset ympäri maailmaa.

KaVo Kerr Group Finland on sitoutunut harjoittamaan liiketoimintaansa ympäristövastuullisesti. Seuraamme ja noudatamme yksityiskohtaisesti kaikkia ympäristövaikutuksiin liittyviä säännöksiä ja ohjeistuksia, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan ympäristöystävällisyyttä toiminnassamme. Noudatamme kaikkia meihin soveltuvia terveys- ja työturvallisuuslakeja ja –säännöksiä, ja pyrimme aina edistämään ja suojaamaan liikekumppaniemme, asiakkaidemme ja paikallisten yhteisöjemme jäsenten terveyttä ja turvallisuutta kaikessa toiminnassamme.

ISO 13485 and 9001 Certificate ISO 14001 Certificate CE Certificate

Töihin meille

KaVo Kerr Group Finland on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. Haluamme olla alamme parhaita asiantuntijoita, joten kouluttaudumme ja koulutamme organisaatiotamme jatkuvasti voidaksemme haastaa itsemme tekemään asiat paremmin. Investoimme innovatiivisen tuotekehitykseen, jolla takaamme edellytykset liiketoimintamme menestykselle myös jatkossa. Käytämme lean- menetelmiä ja -prosesseja kaikissa toiminnoissamme, mikä antaa henkilöstöllemme mahdollisuuden oppia ja sisäistää yksi menestyneimmistä ja suosituimmista johtamisjärjestelmistä maailmassa.


Henkilöstömme on meille tärkeä; seuraamme työhyvinvointia ja –viihtyvyyttä säännöllisesti, kuuntelemme palautetta tarkalla korvalla ja työskentelemme jatkuvasti rakentaaksemme meille parhaan mahdollisen työyhteisön: työpaikan, jossa jokainen voi tuntea olevansa arvostettu, oman alansa ammattilainen.

Osana monikansallista konsernia voimme tarjota monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia, näköalapaikan voimakkaasti kehittyvällä hammaskuvantamisen alalla, rautaisen kokemuksen ja osaamisen omaavia työkavereita kasvamaan kanssasi sekä työn, jolla on tarkoitus, joka päivä.

TUTUSTU KAVOKERRILÄISIIN